Hoppa till innehåll

Sveriges ledande organisation för vård- och omsorgsgivare

Vård­företagarna deltar mycket aktivt i den näringspolitiska debatten inom de områden som påverkar våra medlems­företag. Ett medlemskap i Vård­företagarna ger dig tillgång till ett värdefullt nätverk av branschkollegor, experter och ledande arbetsrättsjurister. Idag är vi ca 2 000 medlems­företag – små, nystartade, väletablerade och stora. Tillsammans bidrar vi till en starkare välfärd.

Vill du veta mer?

Genom att fylla i formuläret här på sajten får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och ditt företag. Vi kontaktar dig därefter så snart som möjligt.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Du kan behöva komplettera med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis och underlag från Skatteverket. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli medlem i Vård­företagarna nedan.

Din ansökan behandlas

När din ansökan är fullständig behandlar vi den så skyndsamt som möjligt. Därefter hoppas vi kunna välkomna dig som medlem i Vård­företagarna!

När du fyller i kontaktformuläret innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som du anmält som kontaktperson. Detta för att vi ska kunna återkoppla med rätt information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har.

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

 • Organisationsnummer saknas eller är felaktigt. Om ni inte har ett svenskt organisationsnummer, skicka istället en manuell intesseanmälan till intresseanmalningar@almega.se

Vad krävs för att bli medlem?

Ett medlemskap i Vård­företagarna är en kvalitetsstämpel. Därför ställer vi, förutom ett antal formella villkor, krav på att samtliga medlems­företag efterlever vår uppförandekod, vilket innebär att man följer Vård­företagarnas etiska riktlinjer och transparensredovisar.

Det här får du

 • Rådgivning av Sveriges främsta experter

  Som medlem hos oss får du hjälp och stöd i din roll som arbetsgivare. I vår kunskapsbank, Arbetsgivarguiden, får du  rådgivning och  information om ditt eller dina kollektivavtal – dygnet runt. Här hittar du även mallar, checklistor och svar på arbetsgivarfrågor. Behöver du akut hjälp finns arbetsgivarjouren med flera av Sveriges bästa arbetsrättsjurister, avtalsexperter och förhandlare.

 • Moderna kollektivavtal utvecklade för framtiden

  Ett kollektivavtal reglerar dina anställdas villkor gällande anställningsformer, arbetstid, semester, sjuklön och uppsägningstider.

  En förutsättning för att kunna vara en god arbetsgivare och du kan vara trygg att du gör rätt.

 • Vi påverkar de som bestämmer

  Våra näringspolitiska experter arbetar hårt för att modernisera arbetsmarknaden. Vi vill bland annat utveckla framtidens kollektivavtal, säkra kompetensförsörjningen och sänka skatterna för tjänstesektorn. Dessutom vill vi se en effektivare  offentlig upphandling, en bättre europeisk marknad, vi lyfter vikten av forskning och innovation och vill förbättra integrationen.

 • Utbildning som vässar dig som arbetsgivare

  Våra utbildningar håller dig uppdaterad i de frågor som berör din roll som arbetsgivare, så att du kan utveckla din verksamhet på bästa sätt. Våra experter har stor kunskap om din bransch och kan därför ge dig det stöd som krävs för att lyckas, både på kort och lång sikt.

Beräkna medlemsavgiften

Vad kostar det?

Välj förbund och
typ av medlemskap

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

Du behöver fylla i detta fält för att fortsätta
Du behöver fylla i detta fält för att fortsätta

Beräkna medlemsavgiften

Vad kostar det?

Ange företagsuppgifter

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

Du behöver fylla i detta fält för att fortsätta

Beräkna medlemsavgiften

Beräknad medlemsavgift

{{ selectedOrganizationName }}

{{ selectedProductName }}
Medlemsavgift inkl. serviceavgift*
{{ formatSum.format(fees.base.Fee) }}
Moms
{{ formatSum.format(fees.base.Vat) }}

* Detta är en summerad total som delvis är momsbelagd samt avdragsgill

Total ex. moms
{{ formatSum.format(fees.total.Fee) }} / år
Total inkl. moms
{{ formatSum.format(fees.total.Fee + fees.total.Vat) }} / år