Hoppa till innehåll

Vård­företagarnas medlemsmärke

Vård­företagarnas medlemsmärke syftar till att stärka förtroendet för privata vård- och omsorgsgivare. Med medlemsmärket kan du på ett enkelt sätt visa dina brukare och patienter, närstående och allmänheten att du är medlem i Vård­företagarna.

Vår ambition är att medlemsmärket ska skapa ytterligare en möjlighet för dig att profilera ditt företag som en seriös aktör i välfärden. För att få ta del av medlemsmärket krävs att företaget uppfyller medlemskraven om transparent redovisning.

Hur får jag tillgång till medlemsmärket?

För att få ta del av medlemsmärket måste ditt företag uppfylla Vård­företagarnas krav på transparent redovisning. Det innebär att ditt företag på er hemsida redovisar ett antal grundläggande uppgifter om verksamheten.

Mejla info@vardforetagarna.se för att få tillgång till medlemsmärket.

Hur kan jag använda medlemsmärket?

Medlemsmärket kan användas på företagets webbplats, som ett sätt att visa upp medlemskapet i Vård­företagarna. Vi har tagit fram en text som kan användas, i sin helhet eller i delar, för att beskriva vad ett medlemskap i Vård­företagarna innebär. Märket finns i grönt och i svart för att passa mot de flesta bakgrunder.