Hoppa till innehåll

Arbetsgivarservice och kollektivavtal

I tillägg till vår branschverksamhet – som ger direkt tillgång till ett värdefullt kontaktnät av branschkollegor och experter, och möjlighet att delta i vårt gemensamma arbete med alltifrån formulering av branschgemensamma utmaningar till påverkansaktiviteter – får du personlig arbetsgivarservice och förhandlingsstöd genom Almega och Arbetsgivarguiden, och tecknar bransch­anpassade och flexibla kollektivavtal.

Arbetsgivarguiden

Almegas kunskapsbank på webben innehåller aktuell information om ditt/dina kollektivavtal, svar på frågor kring pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och annat som rör din roll som arbetsgivare och chef, och mallar, checklistor och blanketter för nedladdning.

Bransch­anpassade och flexibla kollektivavtal

Vård­företagarna tecknar kollektivavtal om löner och allmänna anställningsvillkor för vård- och omsorgs­företag.

Personlig rådgivning och förhandlingsstöd

Erfarna förhandlare och experter ger dig personlig rådgivning i arbetsrätt, arbetsmiljö, lön-, pension- och försäkringsfrågor, och bistår med förhandlingshjälp i lokala och centrala förhandlingar. Som bransch- och arbetsgivarmedlem kan du alltid kontakta Almegas rådgivare för att få svar på dina frågor, via telefon eller mail.

Kurser och utbildningar

Almega erbjuder allmänna och skräddarsydda kurser och utbildningar inom områdena arbetsrätt, avtal, lön och arbetsmiljö.

Vill du veta mer?

Genom att fylla i formuläret här på sajten får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och ditt företag. Vi kontaktar dig därefter så snart som möjligt.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Du kan behöva komplettera med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis och underlag från Skatteverket. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli medlem i Vård­företagarna nedan.

Din ansökan behandlas

När din ansökan är fullständig behandlar vi den så skyndsamt som möjligt. Därefter hoppas vi kunna välkomna dig som medlem i Vård­företagarna!

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

  • Organisationsnummer saknas eller är felaktigt. Om ni inte har ett svenskt organisationsnummer, skicka istället en manuell intesseanmälan till intresseanmalningar@almega.se