Vård­företagarna gratulerar Adium Omsorg

Adium omsorg belönas för sin tillväxt och har utsetts till gasellvinnare av Dagens industri.

Dagens industri utser de snabbast växande företagen i landet till gaseller. I år är trettonde gången gaselltävlingen arrangeras. För att bli gasellföretag krävs att företaget uppfyller en rad krav. Det är företagets fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för gasellpriset.

Adium Omsorg grundades 2005 och har sedan dess vuxit stadigt.  Idag har företaget 93 anställda i och ett antal timanställda. Till nästa år räknar ledningen med att företaget har 140 anställda.

Omsättningen har ökat stadigt och i år hamnar den på mellan 30 och 35 miljoner kronor. Till nästa år uppskattas omsättningen landa på 50-55 miljoner kronor. Mellan 2008 och 2011 har tillväxten varit 363 procent.

Adium Omsorgs styrelseordförande och grundare Tommy Skörd sitter i styrelsen för bransch Äldreomsorg inom Vårdföretagarna.