Hoppa till innehåll
Vi Gör Skillnad

Nytt erbjudande till Vård­företagarnas medlemmar i samarbete med Institutet för Medicinsk Rätt

Genom ett nytt samarbete med Institutet för Medicinsk Rätt (IMR) kan Vårdföretagarna erbjuda sina medlemmar rabatterade priser på konsultation, kurser och utbildningar inom det medicinrättsliga området.

– Vi arbetar ständigt med att förbättra det samlade erbjudandet till våra medlemsföretag och behovet av spetskompetens inom medicinsk rätt är stort. Jag är glad över att samarbetet med IMR, som är en ledande aktör på området, ger våra medlemmar möjlighet att ta del av den kompetensen till rabatterade priser, säger Antje Dedering, förbundsdirektör Vårdföretagarna.

I korthet innebär samarbetet att IMR avsätter en timme varje vecka, fredagar kl. 08.00-09.00, för kostnadsfri rådgivning i vardagliga medicinrättsliga frågor till Vårdföretagarnas medlemmar. Därutöver får medlemsföretag 10 procent rabatt på ordinarie konsultarvode, kurser och utbildningar, förlagsprodukter samt supporttjänst.

– Att våra medlemmar nu kan få en kostnadsfri första kontakt i medicinrättsliga frågor är en stark förmån som många medlemsföretag efterfrågar. Det sänker tröskeln för att fråga expertis på det här området. Det är ett bra sätt att bedöma om det krävs vidare konsultation i ärendet, säger Antje Dedering.

Erbjudandet till Vårdföretagarnas medlemsföretag gäller per omgående. En mer utförlig beskrivning av förmånerna hittar du här, liksom aktuella utbildningar och kontaktuppgifter till den kostnadsfria rådgivningen. Som ett lanseringserbjudande ger IMR också 20 procent rabatt på ett antal utvalda kurser.

Vårdföretagarna och IMR planerar också att arrangera ett eller flera kostnadsfria webbinarier i syfte att ge våra medlemsföretag ökad kunskap i relevanta medicinrättsliga frågor.

Mer information om IMR:s verksamhet hittar du här.