Bok: Välfärdslobbyisten

I boken Välfärdslobbyisten ger Vårdföretagarnas näringspolitiska chef Håkan Tenelius sin bild av turerna om vinsterna i välfärden, från Carema till Reepalu. Till hjälp har han statsvetaren och lobbyistforskaren Niels Selling som kommenterar, analyserar och kritiserar.

Hösten 2011 exploderade det mediedrev som blev ”Caremaskandalen”. Hela den privat drivna välfärden drogs med och hamnade högst upp på den politiska agendan. Vinster i välfärden engagerar och polariserar som få andra frågor. Framtiden för den privat drivna vården är än i dag osäker.

I boken Välfärdslobbyisten ger Vårdföretagarnas näringspolitiska chef Håkan Tenelius sin bild av turerna om vinsterna i välfärden, från Carema till Reepalu. Till hjälp har han statsvetaren och lobbyistforskaren Niels Selling som kommenterar, analyserar och kritiserar.

HakanTbok.png

Boken finns att köpa till specialpris i Almegas och Vårdföretagarnas webbshop.

Länk till webbshopen

Välj rubriken Vårdföretagarna i vänsterkanten, så hittar du sedan boken: Välfärdslobbyisten – Om Caremadrevet, vårdvinster och demokratins nya utmaningar. Art.nr. WS0905-1604.