Äldreboendet där alla hjälper till

På äldreboendet Hattstugan hjälper alla till med vardagssysslorna så gott de kan. Hattstugan drivs av systrarna Jane Lindell Ljunggren och Pia Lindell. Deras sätt att se på demensvården uppmärksammades nyligen i TV-serien ”Sveriges bästa äldreboende”, där Jane Lindell Ljunggren anlitades som expert för att höja kvaliteten i ett kommunalt äldreboende. Se ett reportage från Hattstugan här.

Hattstugan är ett privat gruppboende på Gotland för personer med demenssjukdomar. Jane Lindell Ljunggren driver boendet ihop med Pia Lindell. Deras sätt att se på demensvården uppmärksammades nyligen i TV-serien ”Sveriges bästa äldreboende”, där Jane Lindell Ljunggren anlitades som expert för att höja kvaliteten i ett kommunalt äldreboende. Se ett reportag från Hattstugan här: