Hoppa till innehåll

Välkommen på Vårdföretagarnas årsmöte den 14 maj

Den 14 maj håller Vårdföretagarna årsmöte med en fullspäckad eftermiddag och kväll! 

Vi hoppas få se dig på plats på Nalen i Stockholm. Årets program ger dig garanterat nya insikter i politiken, rollen som arbetsgivare och dessutom en lysande möjlighet att träffa nya och välbekanta branschkollegor.

Under dagen gästas vi av Göran Persson, Sveriges statsminister 1996–2006, som ger sin bild av välfärdens utveckling och framtid. Vilka krav kommer att ställas på vården och omsorgen? Och vad kan privata vård- och omsorgsgivare förvänta sig?

Vi får också lyssna till Sven-Olov Daunfeldt, chefsekonom på Svenskt Näringsliv, och Björn Arnek, branschekonom på Vårdföretagarna, när de diskuterar kommunernas och regionernas ekonomi. Är det kris eller snarare ineffektivt?

Dessutom får vi höra Peter Seger, Vårdföretagarnas styrelseordförande, och Antje Dedering, förbundsdirektör, samtala om det senaste året – toppar, dalar och lärdomar.

Årsmötesprogrammet modereras av Ida Ingerö, näringspolitisk chef. Vi avslutar med mingel och middag.

Utöver det gemensamma programmet erbjuder vi tre parallella seminarier, där du väljer det som intresserar dig mest. Välj mellan följande:

Pressansvarig Mikael Romero om media, möjligheter och krishantering

IVO 2.0 – framtidens tillstånd och tillsyn

Personliga skäl, vaccinmålet och slöjmålet – hur bör arbetsgivaren tänka? Vårdföretagarnas arbetsrättsjurister Gabriella Nordgren och Christine Sorselius om hur arbetsgivare bör tänka vid uppsägning av personliga skäl, samt lärdomar och konsekvenser av vaccinmålet och slöjmålet.

Varmt välkommen att anmäla dig och dina kollegor!

För nedladdning: