Hoppa till innehåll

Tävla om SveaPriset som belönar innovationer inom e-hälsa

Kvalitetsmässans SveaPriset belönar innovativa lösningar för e-hälsa som bidrar till effektivitet och kvalitet inom hälso- och sjukvården, tandvården, omsorgen och socialtjänsten. Tävla och ta chansen att få det erkännande som du och dina kollegor förtjänar.

Vårdföretagarnas medlemsföretag går ofta i bräschen för att utveckla och testa nya innovativa idéer som gagnar patienter, brukare och andra som verksamheten riktar sig till. SveaPriset är en utmärkt möjlighet att få ett bredare genomslag och erkännande för det viktiga arbete som just din verksamhet bedriver.

2025 ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter i syfte att uppnå en god och jämlik hälsa och välfärd. Kvalitetsmässan efterlyser därför, genom tävlingen SveaPriset innovativa lösningar för e-hälsa som bidrar till effektivitet och kvalitet inom hälso- och sjukvården, tandvården, omsorgen och socialtjänsten. Ansökan är öppen för alla kategorier av utförare – offentliga, privata och idéburna.   

Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa inom verksamhets- och samhällsutveckling. Evenemanget arrangeras vartannat år på Svenska Mässan i Göteborg och nästa mässa äger rum den 21–23 november 2023. Genom ett samarbete med Kvalitetsmässan har Vårdföretagarna genom Daniel Forslund representation i juryn för SveaPriset.

Anmäl er till SveaPriset genom att skicka in en beskrivning av ert projekt på max en A4-sida. Sista dag för anmälan är den 15 maj 2023. En mer utförlig beskrivning av kriterier och bedömningsgrunder hittar du här.