Hoppa till innehåll

Nytt digitalt medlemsmärke för Vård­företagarnas medlems­företag

Att på ett enkelt sätt kunna visa upp sitt medlemskap i Vårdföretagarna. Det var önskemålet från medlemsföretag som resulterade i framtagandet av det digitala medlemsmärket. Nu finns ett nytt, uppdaterat medlemsmärke som låter omvärlden veta att ditt företag har kollektivavtal och lever upp till Vårdföretagarnas krav för medlemskap.

Medlemsmärket kan användas på företagets hemsida och i andra digitala kanaler. Rikard Johansson, kvalitets- och etikrådgivare på Vårdföretagarna, berättar om märket.

– Med en ny grafisk profil uppstod behovet av ett nytt medlemsmärke som nu finns tillgängligt för alla medlemsföretag som uppfyller kravet om transparent redovisning. Att gentemot beslutsfattare, beställare, patienter och brukare kunna påvisa sitt medlemskap i Vårdföretagarna efterfrågas av våra medlemsföretag.

– Våra medlemsföretag uppfyller en mängd olika krav och har kollektivavtal. I våra branscher, där förtroendet för den egna verksamheten är avgörande, fungerar medlemsmärket som ett sätt att visa sig som en seriös aktör.

Mejla info@vardforetagarna.se för att få tillgång till medlemsmärket.