Hoppa till innehåll

Eva Nilsson Bågenholm, Humana, valdes för ytterligare ett år som ordförande.

De nya styrelseledamöterna som tillträder är Mark Jensen, Ambea AB, Sofia Palmquist, Aleris och Anders Åberg, Sydsvenska Hälsogruppen. Vi tackar tidigare styrelseledamöter Fredrik Gren, Ambea AB och Christina Cedergren, Cedergruppen AB, som lämnade styrelsen i samband med årsmötet.

– Jag ser fram emot att arbeta med den här kompetenta styrelsen för att fortsätta att tydliggöra betydelsen av privat driven vård och omsorg. Under hela pandemin har våra medlemsföretag ställt om, ställt upp och arbetat sida vid sida med offentliga verksamheter. Det samarbetet måste nu fördjupas och utökas för att så många som möjligt ska få den vård och omsorg de behöver, säger Antje Dedering, förbundsdirektör Vårdföretagarna.

Vårdföretagarnas styrelse 2021–2022

Eva Nilsson Bågenholm, Humana, ordförande

Bodil Frankander, Frankander Tand AB

Anastasia Georgiadou, Alminia AB

Marcus Hamlin, Lansen Omsorg AB

Mark Jensen, Ambea AB ​

Elisabet Keussen, Kavat Vård AB

Fredric Käll, Vivida Assistans AB   ​

Maria Nyström, Team Olivia

Carina Olsson, Praktikertjänst AB​

Sofia Palmquist, Aleris

Peter Seger, Sophiahemmet AB

Åke Strandberg, Capio AB

Ulf Thörnevik, Föreningen Blomsterfonden

Martin Tivéus, Attendo Sverige AB

Anders Åberg, Sydsvenska Hälsogruppen

Antje Dedering, förbundsdirektör Vårdföretagarna