Hoppa till innehåll

Vård­företagarna på plats under Almedalsveckan

I slutet av juni är det äntligen dags för Almedalsveckan. Vårdföretagarna kommer vara på plats och med oss har vi alla våra näringspolitiska experter, förbundsdirektör och styrelseordförande. Vi deltar gärna i panelsamtal, rundabordssamtal med mera.

Under Almedalsveckan anordnar vi ett eget frukostseminarium ”Kris i vård och omsorg – eller århundradets chans att tänka nytt?” under onsdag morgon, klockan 08:00-08:45 i Svenskt Näringslivs Trädgård, Hamngatan 3. Läs mer om seminariet här. 

På plats

På plats i Almedalen finns alla våra näringspolitiska experter, kvalitetsrådgivare, förbundsdirektör och styrelseordförande. Kontakta oss gärna om du vill boka ett möte eller behöver en branschexpert till ditt arrangemang. Vi tar gärna spontana, eller planerade, möten och medverkar gärna i olika samtal och paneler.

Antje Dedering, Förbundsdirektör. Kontakt: elin.oskarsson@vardforetagarna.se

Ida Ingerö, näringspolitisk chef. Kontakt: ida.ingero@vardforetagarna.se

Rikard Johansson, Kvalitets- och etikrådgivare. Kontakt: rikard.johansson@vardforetagarna.se

Anna Bergendal, Näringspolitisk expert Bransch Äldreomsorg. Kontakt: anna.bergendal@vardforetagarna.se

Johan Lahne, Näringspolitisk expert Bransch Individ- och familjeomsorg. Kontakt: johan.lahne@vardforetagarna.se

Karin Elinder, Näringspolitisk expert Bransch Sjukvård. Kontakt: karin.elinder@vardforetagarna.se

Patrik Silverudd, Näringspolitisk expert Bransch Personlig Assistans. Kontakt: patrik.silverudd@vardforetagarna.se

Daniel Forslund, Utvecklingsansvarig för digitalisering, forskning, innovation och Life Science. Kontakt: daniel.forslund@vardforetagarna.se

För att komma i kontakt med Antje Dedering maila Elin Oskarsson på elin.oskarsson@vardforetagarna.se. För att komma i kontakt med våra experter och rådgivare maila mailadressen som står efter hens namn ovan.

Seminarium: Kris i vård och omsorg – eller århundradets chans att tänka nytt?

Kan regioner och kommuner få mer gjort och få mer vård och omsorg per skattekrona om de vågar tänka nytt?

Måste man tackla en ekonomisk kris genom att göra mindre av det gamla vanliga? Eller kan regioner och kommuner få mer gjort om de tar chansen att förändra och tänka nytt? Det tror vi och våra medlemsföretag. Lösningen på den ekonomiska krisen stavas ökat samarbete mellan offentligt och privat. Under det här seminariet ger vi fyra konkreta exempel på kostnadseffektiv innovation inom vård och omsorg. Bra för patienter, brukare och äldre – och beställande regioner och kommuner.

Tid: Onsdagen 26/6 kl. 08:00-08:45

Plats: Hamngatan 3, ”Svenskt Näringslivs trädgård”