Hoppa till innehåll

Antikorruptionsskolan: motverka korruption inom vård, omsorg och personlig assistans

Förebyggande och kunskapshöjande insats för medarbetare

Hur gör du egentligen om en brukare erbjuder dig en trisslott? Om du skrivs in i ett testamente eller erbjuds en sommarstuga av en patient?

Du med personalansvar kanske inte ställs inför den typen av korruptionsrisker, men för de som kan hamna i en svår sits är det viktigt att känna trygghet i hur de ska agera. För dig som arbetsgivare är det än viktigare med förebyggande och kunskapshöjande insatser för att stötta medarbetare i hantering av svåra situationer.

För att underlätta kompetensutvecklingen och förebygga korruption inom vård, omsorg och personlig assistans har Vårdföretagarna tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner och Fremia med stöd av IMM tagit fram överenskommelsen Antikorruptionsskolan; en kostnadsfri e-learning där medarbetare lär sig om korruption, korruptionsrisker och varför det är viktigt att förebygga förekomsten av korruption inom branschen. Antikorruptionsskolan är framtagen inom ramen för överenskommelsen för att motverka korruption inom vård, omsorg och personlig assistans.

Utbildningen är kostnadsfri.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Medlemspris

Kostnadsfritt

500 kr för icke-medlemmar

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}