Hoppa till innehåll
Vårdföretagarna i Almedalen

Vård­företagarna är på plats under Almedalsveckan 2024

I slutet av juni är det äntligen dags för Almedalsveckan. Vårdföretagarna kommer vara på plats och med oss har vi alla våra näringspolitiska experter, förbundsdirektör och styrelseordförande. Vi deltar gärna i panelsamtal, rundabordssamtal med mera.

Under Almedalsveckan anordnar vi ett eget frukostseminarium ” Kris i vård och omsorg – eller århundradets chans att tänka nytt?” under onsdag morgon, klockan 08:00-08:45 i Svenskt Näringslivs Trädgård, Hamngatan 3. Läs mer om seminariet här.

På plats

På plats i Almedalen finns alla våra näringspolitiska experter, kvalitetsrådgivare, förbundsdirektör och styrelseordförande. Kontakta oss gärna om du vill boka ett möte eller behöver en branschexpert till ditt arrangemang. Vi tar gärna spontana, eller planerade, möten och medverkar gärna i olika samtal och paneler.

Antje Dedering, Förbundsdirektör. Kontakt: elin.oskarsson@vardforetagarna.se

Ida Ingerö, näringspolitisk chef. Kontakt: ida.ingero@vardforetagarna.se

Rikard Johansson, Kvalitets- och etikrådgivare. Kontakt: rikard.johansson@vardforetagarna.se

Anna Bergendal, Näringspolitisk expert Bransch Äldreomsorg. Kontakt: anna.bergendal@vardforetagarna.se

Johan Lahne, Näringspolitisk expert Bransch Individ- och familjeomsorg. Kontakt: johan.lahne@vardforetagarna.se

Karin Elinder, Näringspolitisk expert Bransch Sjukvård. Kontakt: karin.elinder@vardforetagarna.se

Patrik Silverudd, Näringspolitisk expert Bransch Personlig Assistans. Kontakt: patrik.silverudd@vardforetagarna.se

Daniel Forslund, Utvecklingsansvarig för digitalisering, forskning, innovation och Life Science. Kontakt: daniel.forslund@vardforetagarna.se

För att komma i kontakt med Antje Dedering maila Elin Oskarsson på elin.oskarsson@vardforetagarna.se. För att komma i kontakt med våra experter och rådgivare maila mailadressen som står efter hens namn ovan.