Hoppa till innehåll
Sjukhuspersonal i videomöte med patient

Seminarium: Så går en anslutning till Nationella läkemedelslistan till

Vårdföretagarna, tillsammans med E-hälsomyndigheten, Kry och Internetstiftelsen, bjuder in till ett frukostseminarium om anslutning till Nationella läkemedelslistan. Vårdföretaget Kry är första vårdaktören som har anslutit sina system till E‑hälsomyndighetens nya tjänster. Kom och ta del av våra gemensamma lärdomar.

Nationella läkemedelslistan är en rikstäckande informationskälla som ger hälso- och sjukvården, apoteken och patienten själv tillgång till samma information om patientens förskrivna och uthämtade läkemedel och andra varor.

Målet är att Nationella läkemedelslistan ska vara en självklar och gemensam informationskälla i en patients läkemedelsbehandling vilket leder till ökad patientsäkerhet. Alla vård- och apoteksaktörer ska vara fullt anslutna till Nationella läkemedelslistan senast den 1 december 2025. Under detta frukostseminarium får du höra vilka lärdomar Kry dragit, vad man som aktör bör tänka på i planeringen av sin anslutning och vad kan vara bäst att börja med.

Boka gärna tiden redan nu i din kalender. Vi bjuder på frukost och ser fram emot intressanta samtal!

Ett program för frukostseminariet presenteras lite längre fram.

Tid: Tisdag den 19 mars 2024 klockan 8.30 – 9.30.

Plats: Du kan delta på plats i Stockholm där seminariet äger rum. Det går också bra att delta digitalt via länk. För er som deltar på plats i Stockholm bjuder vi på frukost och mingel från kl. 08.00.

Lokal i Stockholm: Näringslivets Hus, Storgatan 19, lokal Industrisalen.