Hoppa till innehåll

Peter Seger, Sophiahemmet, valdes för ytterligare ett år som ordförande.

De fyra nya styrelseledamöterna som tillträder är Ann Söderström, Carlanderska, Marika Philipson, Särnmark, Ola Klingenborg, Team Olivia och Sofie Wallenberg, Praktikertjänst. Vi tackar tidigare styrelseledamöterna Bodil Frankander, Frankander Tand AB, Carina Olson, Praktikertjänst, Elisabet Keussen, Kavat Vård och Kerstin Leufvén, Passal.

– Jag ser fram emot att arbeta med den här kunniga styrelsen med all den expertis och erfarenhet de besitter. Patienter, äldre, kunder och brukare behöver en stark privat driven vård och omsorg, kanske nu mer än någonsin. Vi arbetar för att sätta deras behov högst upp på agendan. Våra medlemsföretag har kapacitet att göra ännu mer för att fler ska få den vård och omsorg de har rätt till, säger Antje Dedering, förbundsdirektör Vårdföretagarna. 

Vårdföretagarnas styrelse 2023–24

Peter Seger, Sophiahemmet, ordförande

Anders Åberg, Sydsvenska Hälsogruppen

Ann Söderström, Carlanderska                   

Britta Wallgren, Capio            

Fredric Käll, Vivida Assistans

Marika Philipson, Särnmark  

Mark Jensen, Ambea

Marcus Hamlin, Lansen Omsorg

Ola Klingenborg, Team Olivia 

Sofia Palmquist, Aleris

Sofie Wallenberg, Praktikertjänst

Ulf Thörnevik, Föreningen Blomsterfonden 

Ulrika Eriksson, Attendo Sverige

Antje Dedering, förbundsdirektör Vårdföretagarna