Hoppa till innehåll

Valberedningen söker nya styrelseledamöter till Vårdföretagarna

Valberedningen söker nu ledamöter till Vårdföretagarnas styrelse för att väljas in vid årsmötet den 18 maj 2021. Inför arbetsåret 2021/2022 söker vi dig som vill engagera dig i styrelsen på ett mandat dedikerat för SME, små och medelstora företag. I styrelseuppdraget som företrädare för SME-företagen ingår även ett åtagande inom Svenskt Näringsliv.

Styrelsen är sammansatt av företrädare för företag inom sjukvård, äldreomsorg, personlig assistans och individ- och familjeomsorg och arbetar med branschfrågor som påverkar alla medlemmar. Som ledamot deltar du aktivt i styrelsearbetet, med regelbundna möten och ett nära samarbete med kansliet. Du har stora möjligheter att påverka verksamheten samtidigt som du breddar ditt kontaktnät och ökar din egen kompetens.

Är du intresserad av att kandidera eller har du förslag på lämplig kandidat? Mejla anders.jonsson@ptj.se senast den 19 mars 2021. Uppge namnet på personen, titel, CV, företag samt kontaktuppgifter tillsammans med en motivering till varför denna person skulle passa som styrelseledamot i Vårdföretagarna.

Valberedningen för Föreningen Vårdföretagarna genom Anders Jonsson

Vill du lämna in en motion till årsmötet?

Om du vill lämna in en motion till årsmötet, vänligen mejla den till info@vardforetagarna.se senast den 8 april 2021.

Kallelse till årsmötet skickas ut till medlemsföretag i mitten av april.