Vårdföretagarna.se har fått ett nytt utseende och en hel del ny funktionalitet. Nyheter, avtalsinformation och fakta om tjänsteföretag har vi som vanligt men som du märker finns de i ny form och på nytt sätt.

Förändringen av webbsidorna gjorde vi efter att ha intervjuat besökare av olika slag – medlemmar, politiker, journalister med flera. De ville alla ha lättare att hitta det de sökte.

Så målet med nya Vårdföretagarna.se är att du ska hitta bättre. Vi har byggt ett modernare sök och sett till att det finns många olika vägar till informationen. Under våren och hösten kommer vi kontinuerligt att lägga till flera smarta lösningar.

Här nedan finns svar på vanliga frågor. Har du andra frågor kan du vända dig till

Erik Kjellin, Projektledare/kommunikatör, Vårdföretagarna
erik.kjellin@almega.se, 08-762 6877.
Anette Jansson, webbansvarig, Almega
anette.jansson@almega.se, 08-762 7042.   

 

Hur loggar jag in?

1.Hur loggar jag in?
Svar: Om du redan har gamla inloggningsuppgifter ska du använda dessa. Klicka på "Logga in" i övre högra hörnet. Om du inte har inloggningsuppgifter så skapar du ett konto på webbplatsen under rubriken ”Inget konto?”/"Registrera användare". Om du glömt något av dina inloggningsuppgifter så klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet.
 
2.Inloggningen fungerar inte?
Svar: Pröva att klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet. Om e-postadressen inte finns, pröva att skapa ett nytt konto genom att klicka på ”Registrera användare”. Om inte det fungerar så kontakta någon av våra webbredaktörer, Anette Jansson 08-762 7042, Lena Ragell 08-762 6984 eller Sophia Halén 08-762 6995 på Almegas kommunikationsavdelning, vxl 762 69 00.
 
3.Jag har glömt mitt lösenord?
Svar: klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet. 

 

Var hittar jag kollektivavtalet mitt företag är bundet av?

1.Var hittar jag mitt kollektivavtal – hela avtalet inte bara vissa texter?
Svar: Du ser avtalen när du har loggat in. Gå till menyknappen ”Dina kollektivavtal” i Arbetsgivarguiden. Du hittar också en länk från startsidan i Arbetsgivarguidens ruta. Avtalen ligger också på Arbetsgivarguidens startsida dit du kommer efter att ha klickat på menyknappen Arbetsgivarguiden högst upp på Almega.se startsida.

 

Har Vårdföretagarna fakta och statistik om branschen?

Under menyknappen Fakta och debatt hittar du fakta och statistik över vård- och omsorgsbranschen.

 

Finns Vårdföretagarna och Almega i sociala media?

Vårdföretagarna driver Vårdföretagarbloggen. Almega bloggar, twittrar och har ett aktivt Facebookkonto. Läs mer om detta via länk på startsidan eller via vår bloggportal www.almegabloggar.se

 

Cookies

Vi använder cookies på den här webbplatsen för att vi ska veta vem du är när du loggar in. Klickar du dessutom i Kom ihåg mig-rutan innan du loggar in så ligger den kvar så att du ska komma direkt in på sidorna bakom inloggningen utan att behöva gå igenom inloggningsförfarandet.

 

Ägare

Den här webbplatsen ägs av Almega AB som är servicebolag åt förbunden inom Almega:

  • Almega Samhallförbundet
  • Almega Tjänsteförbunden
  • Almega Tjänsteföretagen
  • Bemanningsföretagen
  • IT&Telekomföretagen
  • Medieföretagen
  • Vårdföretagarna

 

Frågor?

Har du frågor om webbplatsen eller andra synpunkter hör gärna av dig.

 

Hur kommer jag i kontakt med Vårdföretagarna?

Våra medlemsföretag har egna kontaktpersoner. Du hittar namn och telefonnummer när du loggat in, under Kontakt / Kontaktpersoner.