Ny Webbshop!

Nya webbshoppen är nu öppen!

För att få tillgång till medlemsmaterial och medlemspriser måste du logga in på almega.se eller någon av våra förbunds- och branschsajter innan du går vidare till webbshopen via länken nedan.

Gå till webbshopen

Väkomna!

Medlemsmärket är en möjlighet att visa för allmänheten att du är medlem i Vårdföretagarna. När du har meddelat Vårdföretagarnas kansli att kraven på transparens uppfylls (rapportera här), får du tillgång till medlemsmärket i webbshoppen. Vid frågor kring detta, skicka ett mail till info@vardforetagarna.se

Tänk på att du som medlem måste vara inloggad på vårdföretagarna.se för att kunna beställa och ladda hem allt material i shoppen, bland annat kollektivavtalen, och för att få rätt rabatt.

Kollektivavtalen kan endast beställas av medlemmar. Är du medlem och inloggad så kan du även ladda hem avtalen från kollektivavtalssidan i Arbetsgivarguiden.

Vid frågor kring detta, skicka ett mail till webmaster@almega.se 


Skapa användarnamn och lösenord för inloggning:

1. Gå in på www.vardforetagarna.se > klicka på länken ”Logga in” uppe till höger.

2. Klicka på länken ”Registrera nytt användarkonto”.

3. Skriv in medlemsnummer (finns på din faktura från Svenskt Näringsliv) och organisationsnummer, klicka på Nästa. Hittar du inget medlemsnummer, kontakta info@vardforetagarna.se

4.  Fyll i namn och e-postadress, hitta på ett lösenord, upprepa lösenordet, klicka på Skapa konto (Nu skickas ett mejl till din e-post med dina inloggningsuppgifter). Du behöver inte vänta på mejlet utan kan logga in direkt.

5. Gå tillbaka till inloggningsrutan och logga in med ditt användarnamn som är din e-postadress och det lösenord som du uppgav.

Om du har frågor kontakta info@vardforetagarna.se

Guide till inloggning och webbshopen

Ladda hem en guide (pdf) till inloggning och webbshopen här.