Vårdföretagarna.se har fått ett nytt utseende och en hel del ny funktionalitet. Nyheter, avtalsinformation och fakta om tjänsteföretag har vi som vanligt men som du märker finns de i ny form och på nytt sätt.

Hur loggar jag in?

Svar: Om du redan har gamla inloggningsuppgifter ska du använda dessa. Klicka på "Logga in" i övre högra hörnet. Om du inte har inloggningsuppgifter så skapar du ett konto på webbplatsen under rubriken ”Inget konto?”/"Registrera användare". Om du glömt något av dina inloggningsuppgifter så klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet.

Vad gör jag om min inloggningen inte fungerar?

Svar: Pröva att klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet. Om e-postadressen inte finns, pröva att skapa ett nytt konto genom att klicka på ”Registrera användare”. Om inte det fungerar så kontakta någon av våra webbredaktörer, Anette Jansson 08-762 7042, Lena Ragell 08-762 6984 eller på Almega, vxl 762 69 00.

Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord?

Svar: klicka på ”Glömt ditt lösenord?” i inloggningsrutan. Börja med att klicka på länken ”Logga in” som ligger i övre högra hörnet.

Var hittar jag kollektivavtalet mitt företag är bundet av (hela avtalet inte bara vissa texter)?

Svar: Du ser avtalen när du har loggat in. Gå till menyknappen ”Dina kollektivavtal” i Arbetsgivarguiden. Du hittar också en länk från startsidan i Arbetsgivarguidens ruta. Avtalen ligger också på Arbetsgivarguidens startsida dit du kommer efter att ha klickat på menyknappen Arbetsgivarguiden högst upp på Almega.se startsida.

 

Hur kommer jag i kontakt med Vårdföretagarna?

Du hittar namn och telefonnummer via Kontakt . Vill du komma i kontakt med en förhandlare/rådgivare inom ett visst område finner du uppgifter under Kontakt/Dina avtalskontaktpersoner.
 

Har Vårdföretagarna fakta och statistik om branschen?

Under menyknappen Fakta och debatt hittar du fakta och statistik över vård- och omsorgsbranschen.

 

Finns Vårdföretagarna och Almega i sociala media?

Vårdföretagarna driver Vårdföretagarbloggen. Almega bloggar, twittrar och har ett aktivt Facebookkonto. Läs mer om detta på vår bloggportal www.almegabloggar.se

 

Cookies

Vi använder cookies på den här webbplatsen för att vi ska veta vem du är när du loggar in. Klickar du dessutom i Kom ihåg mig-rutan innan du loggar in så ligger den kvar så att du ska komma direkt in på sidorna bakom inloggningen utan att behöva gå igenom inloggningsförfarandet.

 

Ägare

Den här webbplatsen ägs av Almega AB som är servicebolag åt förbunden inom Almega:

  • Almega Samhallförbundet
  • Almega Tjänsteförbunden
  • Almega Tjänsteföretagen
  • Bemanningsföretagen
  • IT&Telekomföretagen
  • Medieföretagen
  • Vårdföretagarna

 

Frågor?

Då kan du vända dig till:

Anette Jansson, webbansvarig
anette.jansson@almega.se, 08-762 7042