Som medlem i Vårdföretagarna har du förmånen att teckna en företagsförsäkring via Säkra. Eftersom vi är en stor förening har vi kunnat förhandla fram riktigt bra villkor och priser. Det gör att du får en av marknadens bästa försäkringar, speciellt anpassad efter vård- och omsorgsföretagares behov.

Försäkringar är viktigt när man driver ett vård- och omsorgsföretag. Men att teckna rätt skydd är inte helt enkelt. Vårdföretagarna har därför ett samarbete med Säkra om försäkringstjänster som är utformad efter de specifika behov som uppstår inom vård och omsorg. Genom Säkras företagsförsäkring får du garanterat allt vad du behöver i form av skydd – till ett riktigt bra pris.

 

Försäkringsomfattning

Företagsförsäkringen är en sakförsäkring, den täcker alltså skador på inredning, utrustning, och om du får ett skadeståndskrav. Säkra har valt att baka in en olycksfallsförsäkring för boende och patienter, vilket gör att Säkras företagsförsäkring täcker det du ”måste” ha. Omfattningen skiljer beroende på vilken typ av vårdföretag du driver.

 

Nyheter från Säkra

Läs Säkras senaste nyhetsbrev här (november 2017)

Läs Säkras nyhetsbrev här (maj 2017).

 

Checklista brandskydd

Viktigt att tänka på för högre brandsäkerhet.

 

 

Kontakt

Om du redan är medlem i Vårdföretagarna, klicka här för att läsa mer om vad som ingår i erbjudandet och vad du som medlem i Vårdföretagarna kan tjäna på att teckna en försäkring via Säkra.

Har du frågor om försäkringar? Kontakta Vårdföretagarnas försäkringsrådgivare:

Johan Frejinger
Försäkringsmäklare
Telefon 036-30 48 33

johan.frejinger@sakra.se

Säkra, Parkgatan 2, Box 2263, 550 02 Jönköping