Vårdföretagarnas årsmöte 2017 och 70-årsjubileum

Datum: 2017-05-10
Tider: Kl.15 årsmöte. Kl.16.30 jubileumsprogram med mingel. Kl.18.30 middag.
Plats: Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7, Johanneshov, Stockholm.

Stad: Stockholm
Datum: 10 maj 15:00 - 21:30
Plats: Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7, Johanneshov

Den 10 maj är du varmt välkommen till firandet av Vårdföretagarnas 70-årsjubileum. Vi inleder kl.15 med årsmöte för medlemsföretagen då vi summerar och lägger det gångna året till handlingarna. Därefter bjuder vi medlemsföretag och särskilt inbjudna vänner av alternativen i vård och omsorg på en festlig eftermiddag och kväll där vi manifesterar de privata utförarnas långsiktighet.

Jubileumsprogrammet bjuder på tillbakablickar och reflektioner från personer som stått mitt i utvecklingen av den svenska välfärdens spelregler. På scenen samlar vi profiler från den politiska världen som varit med och öppnat upp våra branscher för den valfrihetsrevolution som följt. Men Jubileumsprogrammet stannar inte vid tillbakablickar utan kommer även behandla framtidens vård- och omsorg. Anders Ekholm, Institutet för Framtidsstudier, ger sin bild vårdbehoven, önskemålen och resurserna för kommande generationer.    

Givetvis finns det tid att mingla, samtala med branschkollegor och fördjupa sig i branschens historia och de människor som format den till vad den är idag.

Program

kl.14.30 Registrering och kaffe

kl.15 Årsmöte (för medlemmar)

kl.16.30 Jubileumsprogram och mingel

VÅRDEN OCH OMSORGEN – BÄTTRE FÖRR, NU ELLER I FRAMTIDEN?

Paneldebatt med Åsa Moberg, Bengt Westerberg och Eva Fernvall. Framtidsspaning med Anders Ekholm, Institutet för Framtidsstudier.

kl.18.30 Middag med hemliga gäster

 

Anmälan

Det är viktigt för oss att så tidigt som möjligt veta om ni avser deltaga vid Jubileumsfirandet då antalet platser är begränsade. Vi kan därför inte garantera en plats då ni gör er anmälan utan bekräftar istället successivt allteftersom anmälningarna kommer in alternativt platser blir lediga.

En medlem i Vårdföretagarna motsvaras av företagets organisationsnummer. Varje person kan högst företräda fem medlemmar (organisationsnummer). Om du företräder flera medlemmar vid årsmötet ska organisationsnumren uppges vid anmälan eller senast den 5 maj till info@vardforetagarna.se för att det ska kunna beaktas vid en eventuell omröstning.

En deltagare från varje medlemsföretag inbjudes, därutöver anmälan i mån av plats. Deltagande samt middag är kostnadsfritt för en person per företag därutöver debiteras 900 kr för middag. Ej avbokad middag debiteras.

Välkommen att anmäla dig!