Vårdföretagarna seminarium

Välfärdsdebatten efter Reepalu – med Ludvigsson, Lindberg och Privat Vårdfakta 2018

I sju år har vinstfrågan skymt sikten för välfärdens verkliga utmaningar. Nu är det dags att vända blad. Och vad passar då bättre än bladvändaren Privat Vårdfakta?

Med nya fräscha siffror och statistik om den privata vård- och omsorgsbranschen ger Privat Vårdfakta 2018 alla som engagerar sig i välfärdsdebatten en säker faktakälla. Två av dessa är Maria Ludvigsson, ledarskribent på SvD och Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet. Hör deras reflektioner om vad som händer i välfärdsdebatten fram till valet och – inte minst – efter valet. Vad bör partierna göra? Vad bör Vårdföretagarna göra?

Vi utlovar också spaningar om branschen och Vårdföretagarnas lösningar på några av välfärdens verkliga utmaningar. Du får självklart med dig ett eget exemplar av Privat Vårdfakta 2018, som i år utökats med ett särskilt valspecial.

Panel:
Maria Ludvigsson, ledarskribent Svenska Dagbladet
Anders Lindberg, politisk chefredaktör Aftonbladet
Vårdföretagarnas branschexperter

Håkan Tenelius, näringspolitisk chef, modererar samtalet och inleder seminariet tillsammans med Vårdföretagarnas förbundsdirektör Inga-Kari Fryklund.

Frukost serveras från 08.00. Seminariet inleds 08.30 och avslutas 09.30. Anmäl dig genom att klicka på ”Boka” i högermarginalen (kostnadsfritt).

Tillfällen

Just nu finns inga tillgängliga tillfällen.