Event

Jubileumskonferens för Bransch Personlig Assistans

LSS fyller 25 år och i Bransch Personlig Assistans firar vi detta med en jubileumskonferens i Stockholm 14-15 november. I samband med jubileumskonferensen genomförs även branschårsmöte.

Program

Programmet inleds 14.00 den 14 november och avslutas 11.00 dagen därpå. På kvällen blir det festlig middag, och under konferensen får vi möjlighet att lyssna på flera riktigt intressanta talare med olika perspektiv på vår bransch. Vi håller till på Courtyard by Marriot, Rålambshovsleden 50 i Stockholm.

Under konferensen får du möjlighet att lyssna på politiker och myndighetsföreträdare med stor betydelse för vår bransch. Vi gästas av:

  • Ebba Busch Thor, Kristdemokraternas partiledare
  • Josefin Mikaelsson, BPA:s juristnätverk
  • Nils Öberg, Försäkringskassans generaldirektör
  • Bengt Westerberg, socialministern som införde LSS
  • Sofia Wallström, IVO:s generaldirektör

Branschårsmötet genomförs på morgonen 15 november.

Praktisk information och anmälan

Varje medlemsföretag står liksom tidigare år för resa och hotell för sina deltagare, men Bransch Personlig Assistans bjuder på konferens och middag för en deltagare per medlemsföretag. För tillkommande deltagare kommer en rabatterad avgift om 1500 kronor tas ut. Hotellrummen kostar 1725 kronor per rum, för dubbelrum tillkommer en extra avgift om 150 kronor.

I din anmälan måste du utöver deltagande ange om du behöver hotellrum, om du önskar specialkost samt om du behöver ett tillgänglighetsanpassat hotellrum.

Sista anmälningsdag för konferensen är 25 oktober.

För dig som bokar hotellrum på Courtyard by Marriott via Vårdföretagarna gäller också 25 oktober som sista avbokningsdag.

Hotellrum betalas med kort på plats av respektive deltagare. Vårdföretagarna kommer debitera eventuella sena avbokningar.

Vid frågor, vänligen kontakta Ida Ingerö, ida.ingero@vardforetagarna.se

Varmt välkommen önskar Maria Nyström, ordförande Bransch Personlig Assistans, och Ida Ingerö, näringspolitisk expert.

Tid

  

Plats

Rålambshovsleden 50
112 19 Stockholm