Event

Almega Upphandlingsdagen 2018

Biljettpris per person: 900 kr exkl moms. I priset ingår entré under hela dagen, fika och lunch.

Bli en vinnare på offentlig marknad. Kom till Upphandlingsdagen 2018 på Münchenbryggeriet den 22 mars!

Upphandlingsdagen är ett bra tillfälle för dig som vill träffa upphandlande myndigheter. Från de allra största inköpsorganisationerna till mindre kommuner är på plats och ställer ut. Du får ta del av deras inköpsplaner och vilka krav de kommer ställa på dig som leverantör.

Bland seminarierna finns både information om hur upphandlingen utvecklas. När ser vi fler Dynamiska Inköpssystem (DIS) och hur kan stora statliga myndigheter få in företagens innovationskraft? En studie presenteras på området dialog – hur länge är det tillåtet att tala med varandra? Vad säger reglerna?

I juni kommer en statlig utredning presentera sina förslag till förenklingar av upphandlingsreglerna under tröskelvärdena, dvs de regler som inte träffas av EU-direktiven. Dessutom ska utredaren föreslå regler som begränsar möjligheterna att överpröva upphandlingar. På Almegas Upphandlingsdag kommer den särskilda utredaren Anna Ulfsdotter-Forssell och berättar vad hon vill göra. Missa inte det tillfället!

Är offentlig upphandling ett nytt fenomen för dig eller för någon av dina kollegor finns det ett utmärkt tillfälle att gå grundkursen under Upphandlingsdagen. Här får du konkreta och bra tips på hur du kan bli en vinnare bland leverantörerna till den offentliga sektorn.

Läs mer om programmet på www.almega.se/upphandlingsdagen

Läs mer om biljett och avbokningsregler

Tillfällen

Plats

Torkel Knutssongatan 2