Hoppa till innehåll

Välkommen på Vårdföretagarnas årsmöte den 15 maj

Den 15 maj håller Vårdföretagarna årsmöte med en fullspäckad eftermiddag och kväll! Vi hoppas få se så många som möjligt på plats. Årets program ger dig garanterat nya insikter i politiken, rollen som arbetsgivare och dessutom en lysande möjlighet att träffa nya och välbekanta branschkollegor.

Under dagen gästas vi bland andra av sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson som berättar om regeringens planer för vården och omsorgen. Vi frågar ut SKR:s chefsekonom Annika Wallenskog om kommande års ekonomiska förutsättningar i kommuner och regioner och möjligheterna för privata vård- och omsorgsgivare. På kvällen utlovas en njutbar och rolig middag, där Christoffer Fernis, rising star i Komikersverige, står för delar av underhållningen. Vi bjuder också på ett par överraskningar som du inte vill missa!

I år erbjuder vi också tre parallella seminarier, där du väljer det som intresserar dig mest. Välj mellan följande: 

Tillsyn, tillstånd och kommunikation med Inspektionen för vård och omsorg, IVO – detta är viktigt att tänka på, med Catharina Piper, advokat Moll Wendén, Tom Schultz-Eklund, vd Förvaltningsjuristerna och Anna Bergendal, näringspolitisk expert

Arbetsrättsliga konsekvenser av att undersköterska blir en skyddad yrkestitel, med Vårdföretagarnas förhandlare Christine Sorselius och Per Östlund

Mediehantering och kriskommunikation för vård- och omsorgsföretag, med Mikael Romero, pressansvarig och Patrik Silverudd, näringspolitisk expert

Varmt välkommen att anmäla dig och dina kollegor!

För nedladdning: