Pressinbjudan: Vård­företagarna möter Jönköpingspolitiker för framtidsdiskussion om välfärden

I en undersökning som Vårdföretagarna låtit Demoskop genomföra är stödet i Jönköpings län för valfrihet i välfärden stort. Stödet för rätten att själv välja var man ska bo när man har behov av äldreomsorg är hela 87 procent. Möt Vårdföretagarnas förbundsdirektör, Inga-Kari Fryklund, som svarar på frågor om vården och omsorgens utmaningar efter valet.

Vårdföretagarnas förbundsdirektör träffar politiker från både majoritet och opposition. Efter mötet med Ann-Marie Nilsson (C) är Inga-Kari Fryklund tillgänglig för frågor från media.

Datum: Tid: 12.00-12.30
Plats: Nordström Assistans, Tegnérgatan 5, Jönköping

– Efter flera förlorade år med prat om vinstbegränsningar är det nu läge vända blad och istället diskutera de verkliga utmaningarna för vården och omsorgen. För det finns utmaningar. Hur ska vi kunna rekrytera medarbetare, hur ska vi klara den nödvändiga utbyggnaden av äldreboenden, och hur kan vi gemensamt höja kvaliteten på all vård och omsorg, oberoende av driftsform, säger Inga-Kari Fryklund, förbundsdirektör Vårdföretagarna.

För mer information:
Anders Manell, presschef, 070-314 57 29