Förhör en direktör

Åsikterna om privat vård och omsorg går isär. I Förhör en direktör gav vi politikerna chansen att ställa raka frågor och få svar på tal.

Förhör en direktör genomfördes första gången i Almedalen 2014. Syftet är att visa hur vård- och omsorgsbranschen välkomnar en öppen dialog genom att politiker på ett personligt sätt möter de största företrädarna. 

Anne-Marie Svensson, vd Aleris Omsorg och Caroline Herlin, Sverigechef Diaverum blir utfrågade av Anders Åkesson (MP) och Eva Tjernström (S) under samtalet Förhör en direktör i Almedalen 2015.

 

Under samtalet Förhör en direktör blev Henrik Borelius, vd Attendo och Fredrik Gren, vd Ambea förhörda av Lars Stjernkvist (S) och Janine Alm Ericson (MP). Den bärande frågan var behövs privat driven äldreomsorg för en modern välfärd? Samtalet genomfördes under Almedalsveckan 2015.