Förhör en direktör

Åsikterna om privat vård och omsorg går isär. I ”Förhör en direktör” gav vi politikerna chansen att ställa raka frågor och få svar på tal.

I personliga 30-minuterssamtal fick ledare från de största privata vårdbolagen inta heta stolen med oppositionspolitiker från S, V och MP. Dialogerna handlade om vinster, kvalitet, valfrihet och framtiden för Sveriges vård och omsorg.

 
Samtalen ägde rum i Almedalen 2014 med fyra personer som symbolisk publik, eftersom syftet var att fånga det personliga mötet på film.
 
Henrik Borelius, VD Attendo & Boel Godner (S), kommunstyrelsens ordförande Södertälje
 

Caroline Herlin, Sverigechef Diaverum & Rasmus Ling (MP), riksdagskandidatFredrik Gren, VD Vardaga och Nytida & Mats Pertoft (MP), riksdagsledamotAnne-Marie Svensson, VD Aleris Omsorg & Carina Nilsson (S), kommunalråd MalmöPer Granath, VD Humana & Stefan Lindborg (V), förbundsordförande Ung Vänster