Ulrika Östlund ny ordförande i Vård­företagarna

Vårdföretagarna höll årsmöte 13 maj där Ulrika Östlund valdes till ny ordförande.

Ulrika Östlund

Vårdföretagarnas årsmöte har utsett Ulrika Östlund till ny ordförande i föreningen. Ulrika Östlund har varit VD och koncernchef för INOM – Innovativ Omsorg i Norden. Vårdföretagarna är bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar ca 2 000 företag med över 90 000 årsanställda inom privat vård och omsorg.

– Jag ser med stor tillförsikt och engagemang fram emot uppdraget.  Jag hoppas att vi framåt får en debatt som handlar om kvalitet och kundnöjdhet snarare än olika ägarformer, säger Ulrika Östlund, nyvald ordförande för Vårdföretagarna.

För frågor, kontakta
Ulrika Östlund, ordförande för Vårdföretagarna
Tel: 070 344 32 34
Epost: ulrika.ostlund@inom.com

Erik Åslin, Kommunikatör på Vårdföretagarna
Tel: 072 702 66 44
Epost: erik.aslin@almega.se