Ta sats för eHälsa

SveaPriset 2013 är en innovationstävling för att få fram de bästa idéerna för en bättre vård och omsorg. SveaPriset efterlyser de smarta idéerna för eHälsa som kan bidra till effektivitet och kvalitet inom hälso- och sjukvården, tandvården, omsorgen och socialtjänsten.

Är du en problemknäckare som ser lösningen på hur vården och omsorgen kan bli bättre? Har du en innovationsidé som om den genomförs kan spara pengar och höja kvaliteten? Inbjudna att delta är offentliga verksamheter, privata företag, idéburna organisationer, universitet och högskolor. Förslagen kan komma från organisationer, grupper, studenter eller andra nytänkare. Var med i SveaPriset och tävla om 500 000 kronor.

Välkommen att skicka in din anmälan före 20 maj. Alla med goda idéer är välkomna.

Mer information på www.sveapriset.se